Over ons

De Sustainable Food Supply Foundation is opgericht op 7 oktober 2013 in Delft. De stichting heeft als doel om activiteiten te ontwikkelen en uit te voeren en / of te ondersteunen die duurzame voorziening van voedsel, energie en water in binnen- en / of buitenland bevorderen en die recht doen aan de belangen van landbouwondernemingen en ook aan agro-ecologie, milieu en biodiversiteit.

Bertus Buizer

Bertus Buizer, voorzitter

Is landbouwkundige en afkomstig van een landbouwbedrijf in de Noordoostpolder. Hij heeft 6,5 jaar als projectmanager van landbouwprojecten in Afrika gewerkt, eerst in Kameroen, later in Tsjaad. In Nederland was hij vervolgens als adviseur een van de pioneers op het gebied van de geïntegreerde landbouw. Sinds vele jaren legt hij zich ook toe op de biologische landbouw en op duurzame energie.

Bertus is directeur van
Buizer Advies B.V. – duurzame landbouw en energie

CV van Bertus Buizer (PDF)

Martin Visser

Martin Visser, secretaris

Is landbouwkundige en bioloog. Na eerst werkzaam te zijn geweest als docent biologie (o.a. bij een lerarenopleiding) is hij sinds 1986 actief met cursussen, congresadviezen en kennisoverdracht in duurzaamheid in breed perspectief: van circulaire economie in de bouw, duurzame renovatie tot en met duurzame gebiedsontwikkeling, duurzaam water- en bodembeheer en duurzame water-, energie- en voedselvoorziening.

Martin is directeur van
EURECOM (European Environmental Communication) B.V.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.