Inschrijven seminar

 

U kunt zich hier aanmelden voor deelname aan het seminar Duurzaam waterbeheer dat op dinsdag 17 januari 2017 in Amersfoort zal plaatsvinden.

Het deelnemersveld tot nu toe vormt een mooie afspiegeling van de beoogde doelgroepen; zowel agrarische ondernemers als hun vertegenwoordigers, de voedingsmiddelensector, waterschappen, gemeenten, rijk, ingenieursbureaus en intermediaire organisaties zijn vertegenwoordigd. Aanmelding staat echter voor iedereen open.

U kunt zich aanmelden via onze website www.sustainablefoodsupply.org of door gebruik te maken van het inschrijfformulier in de bijlage bij dit bericht.
Daarnaast is het mogelijk u aan te melden door te reageren op dit bericht.

Korting bij aanmelding van meerdere personen per organisatie of bedrijf:

Al een aantal keren zijn wij benaderd met de vraag of er een kortingsregeling geldt als men met meer personen van één organisatie inschrijft.
Op basis van het inschrijvingenverloop kunnen wij u dat nu bevestigen: de eerste persoon betaalt € 295,- p.p. excl. BTW, de tweede persoon van dezelfde organisatie krijgt een korting van ruim 50% en betaalt € 145,- excl. BTW, voor iedere derde en volgende persoon uit diezelfde organisatie geldt een deelnameprijs van € 75,- p.p. excl. BTW.

Wij hopen u en/of uw collega’s met deze informatie van dienst te zijn.

Annuleringsvoorwaarden
Bij schriftelijke annulering tussen 4 en 2 weken voor de datum van de bijeenkomst wordt €45,- administratiekosten in rekening gebracht. Indien u binnen 2 weken voor de datum van deze bijeenkomst annuleert, wordt het volledige bedrag in rekening gebracht en wordt na ontvangst van betaling de documentatie toegezonden. Bij verhindering mag een vervanger van uw inschrijving gebruik maken.

Wilt u via een factuur betalen, dan kunt u zich via het Antwoordformulier aanmelden. U ontvangt dan per e-mail een bevestiging van uw deelname en een factuur.

Wilt u online betalen, vul dan onderstaande formulier in en voer de betaling uit.

Als u vragen heeft over uw aanmelding kunt u contact opnemen met Martin Visser, tel.: +31 (0) 6 53 20 62 24,
e-mail: martin.visser@sustainablefoodsupply.orgInschrijfformulier

Totaal € -